"Balcaniada: Croaţia - Muntenegru" 2018 , ediția 5 , 12 septembrie - 18 septembrie

Profil participant proiect cultural “Balcaniada”: tânăr cu vârsta <= 28 ani. În acest moment, mai sunt 27 locuri disponibile. Vă invităm să completați formularul de înscriere pentru a ocupa un loc în cadrul proiectului. Participarea este selectivă, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Cel mai apreciat proiect RomStud Travel continuă an de an să le ofere participanţilor şansa de a vizita 3 dintre cele mai frumoase oraşe ale mării Adriatice: Dubrovnik (supranumit perla Adriaticii), Kotor şi Herceg Novi.

Dubrovnik impresionează prin arhitectura oraşului, zidurile şi fortăreţele vechiului oraş fiind incluse în lista UNESCO a moştenirilor culturale. De asemenea, este şi unul dintre oraşele principale în care celebrul serial Games of Thrones a fost filmat.

Herceg Novi este oraşul muntenegrean localizat la intrarea în Golful Kotor şi la poalele Muntelui Orjen.  Kotor şi Tivat, oraşe golf la marea Adriatică impresionează prin relief şi prin frumuseţea medievală conservată.

Astfel, la cererea participanților, lansăm cea de a 5-a ediție a proiectului “Balcaniadacare așteaptă un nou grup de tineri entuziaști ce își doresc depășească granițele interculturale.

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Herceg Novi, Dubrovnik şi Kotor, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplică în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat la una dintre cele mai dezvoltate civilizaţii;
 • formarea de noi prietenii, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipa;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză.

Responsabilitate socială

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de aventura trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat din București.
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi direcționată către o cantină socială pentru oferirea unei mese calde unui om al străzii sau unui orfelinat pentru jucării și hăinuțe.
 • Prin simpla participare la acest proiect veți face câțiva copii fericiți. La întoarcerea în țară o să vă invităm pe toți să participați la această acțiune caritabilă!

Costuri şi ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urmă reducerilor de grup cultural aplicate este de 175€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopţi în camere duble în apartamente cvadruple de 4* (în Herceg Novi, Muntenegru);
 • transport cu autocarul asigurat pe ruta Bucureşti-Herceg Novi-Bucureşti;
 • transport cu autocarul asigurat pentru vizitarea oraşelor Dubrovnik, Tivat, Herceg Novi şi Kotor;
 • vizitarea gratuită a muzeului “Memorial Room of the Defenders of Dubrovnik” si a muzeului de Istorie Naturala Dubrovnik ;
 • îndrumare pentru vizitarea oraşelor pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud Travel;
 • Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al strazii. Mulțumim !

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați, ore si detalii autocar) vă rugăm consultați documentul cu informații utile:: CLICK AICI

Participanții vor primi un acord de participare, fie prin e-mail, fie înmânat în mod direct , semnat și ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Etapele de Înscriere

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare al proiectului, ghidul cultural al orașului ce se va vizita și alte informații utile.

3/5

Acordul

Odată ce se înregistrează plata avansului proiectului (online, transfer bancar sau întalnire directă cu un membru al echipei), voi primi o confirmare oficială de plată împreună cu acordul de participare la proiect, semnat și ștampilat

4/5

Întâlnirea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: reguli și restricții vamale, schimb valutar, procesul de check-in la aeroport) și sunt invitat la întâlnirea oficială de cunoaștere a participanților organizată înainte de plecare.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață într-un grup mare de tineri.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect ! În același timp te rugăm să consulți cu atenție etapele de înscriere prezentate mai sus. Mulțumim !

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

RADU VIJA

Preşedinte Fondator RomStud Travel Preşedinte activ 2010-2014

0744333704 radu.vija@romstud-travel.ro

Mihail Negulet

Vice-Preşedinte RomStud Travel 2018

0747068012 mihail.negulet@romstud-travel.ro

STEFANIA BIANCA RADUT

Responsabil Social Media și Calitatea Organizării

0724266408 stefania.radut@romstud-travel.ro

SIMONA BIANCA DUMINICA

Community Responsable si Dezvoltare Proiecte

0720030393 bianca.duminica@romstud-travel.ro

ALEXANDRA FIRICA

Preşedinte RomStud Travel 2017

0767151899 alexandra.firica@romstud-travel.ro