“La pas prin Europa: Amsterdam-Bruxelles”, ediția 14, 24-28 Noiembrie 2019

Profil participant proiect cultural "La pas prin Europa: Amsterdam-Bruxelles": tânăr cu vârsta <= 30 ani. În acest moment, NU mai sunt locuri disponibile. Vă invităm să completați formularul pentru a ocupa un loc pe lista de rezervă a proiectului, iar noi vă vom contacta imediat ce un loc se va elibera. Participarea este selectivă, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Unul dintre cele mai așteptate proiecte al asociației RomStud Travel continuă. Proiectul cultural european “La pas prin Europa: Amsterdam – Bruxelles!”, ediția 14 se va desfășura la finalul lunii Noiembrie 2019, pe parcursul a 5 zile.

Amsterdam, una dintre cele mai populare destinații din Europa Occidentală, ne fascinează prin arhitectura veche care s-a păstrat excelent, cât și prin cultura extravagantă pe care acest oraș o are de transmis.

Bruxelles-ul, “Centrul Europei” ne fascinează prin cultura și arhitectura gotică, cât și prin modernismul instituțiilor europene prezente în acest oraș.

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Amsterdam si Bruxelles, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplica în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat;
 • noi prieteni, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză şi franceză.

Responsabilitate socială

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de aventura trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat sau a unei cantine sociale din București.
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al străzii.
 • Prin simpla participare la acest proiect veți face mai multe persoane fericite. La întoarcerea în țară o să vă invităm pe toți să participați la această acțiune caritabilă!

Costuri și ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 226€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopți (3 nopți în Amsterdam și 1 noapte în Bruxelles) în hoteluri de 3* în camere de 6 persoane;
 • transport cu avionul asigurat pe ruta București-Bruxelles-București (două bagaje de mână cu dimensiuni de 55x40x20cm și 40x20x25cm sunt achiziționate și incluse în biletul de avion precum și îmbarcarea cu prioritate);
 • transport cu autocarul asigurat pe ruta Bruxelles-Amsterdam-Bruxelles;
 • îndrumare pentru vizitarea orașelor pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud Travel;
 • Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al strazii. Mulțumim!

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (hotelul la care vom fi cazați, ore zbor, detalii autocar) vă rugăm consultați DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE: CLICK AICI

Participanții vor primi prin e-mail un ACORD DE PARTICIPARE ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Înscrie-te acum

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare al proiectului, ghidul cultural al orașului ce se va vizita și alte informații utile.

3/5

Acordul

Odată ce se înregistrează plata avansului proiectului (prin modalitățile de plată digitale puse la dispoziție), voi primi o confirmare oficială de plată împreună cu acordul de participare la proiect, semnat și ștampilat.

4/5

Întâlnirea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: reguli și restricții vamale, schimb valutar, procesul de check-in la aeroport) și sunt invitat la întâlnirea oficială de cunoaștere a participanților organizată înainte de plecare.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE și ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0749 462 971

DIANA ROȘCA

Vicepreşedinte RomStud 2019 Director Resurse Umane

0749462971 diana.rosca@romstud-travel.ro Descarcă CV

ALEXANDRA FIRICA

Vicepreşedinte RomStud 2019 Director Desfășurare Proiecte

0767151899 alexandra.firica@romstud-travel.ro Descarcă CV

RADU VIJA

Preşedinte RomStud 2019 Preşedinte Fondator din 2010

0744333704 radu.vija@romstud-travel.ro Descarcă CV

MIHAIL NEGULET

Vicepreşedinte RomStud 2019 Director Organizare Proiecte

0747068012 mihail.negulet@romstud-travel.ro Descarcă CV