"La pas prin Europa : Paris-Bruxelles", ediția 5, 24februarie - 1martie

Profil participant proiect cultural Paris - Bruxelles: tânăr cu vârsta <= 28 ani. În acest moment, NU mai sunt locuri disponibile. Vă invităm să completați formularul pentru a ocupa un loc pe lista de rezervă a proiectului, vă vom contacta imediat ce un loc se va elibera. Participarea este selectivă, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

În toamna anului 2016 a luat naştere proiectul cultural “La pas prin Europa: Paris – Bruxelles” şi primeşte, încă de atunci, orice tânăr ce doreşte să cunoască misterele Luvrului şi minunata privelişte oferită de Turnul Eiffel.

Astfel, la cerera participanților, ediția cu numărul 5 va avea loc la sfârșitul lunii februarie.

Parisul, cunoscut drept “Oraşul luminilor”, impresionează prin aerul romantic atribuit locului şi prin viată culturală bogată. Bruxelles-ul, “Centrul Europei” ne fascinează prin cultura şi arhitectura gotică cât şi prin modernismul instituţiilor europene prezente în acest oraş.

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Paris şi Bruxelles, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimbă în bine în ţară, de a aplică în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat la una dintre cele mai dezvoltate civilizaţii;
 • formarea de noi prietenii, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipa;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză şi franceză.

Responsabilitate socială

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de aventura trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat din București.
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe.
 • Prin simpla participare la acest proiect veți face câțiva copii fericiți. La întoarcerea în țară o să vă invităm pe toți să participați la această acțiune caritabilă!

Costuri si ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 212€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopți la hotel de 2* (Paris) în camere triple;
 • transport cu avionul (3h pe segment de zbor) asigurat pe ruta Bucureşti-Bruxelles dus-întors;
 • transport cu autocarul asigurat pe ruta Bruxelles-Paris (4h45 pe segment de transport)        dus-întors;
 • procurarea biletelor GRATUITE pentru tinerii cu vârstă sub 26ani la 90% din obiectivele turistice vizitate în Paris;
 • îndrumare pentru vizitarea oraşelor pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud Travel.

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați, ore si detalii zbor) vă rugăm consultați documentul cu informații utile: CLICK AICI

Participanții vor primi un acord de participare, fie prin e-mail, fie înmânat în mod direct , semnat și ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Înscrie-te acum

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineață până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare al proiectului, ghidul cultural al orașului ce se va vizita și alte informații utile.

3/5

Acordul

Odată ce se înregistrează plata avansului proiectului (online, transfer bancar sau întalnire directă cu un membru al echipei), voi primi o confirmare oficială de plată împreună cu acordul de participare la proiect, semnat și ștampilat

4/5

Întâlnirea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: reguli și restricții vamale, schimb valutar, procesul de check-in la aeroport) și sunt invitat la întâlnirea oficială de cunoaștere a participanților organizată înainte de plecare.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață într-un grup mare de tineri.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect ! În același timp te rugăm să consulți cu atenție etapele de înscriere prezentate mai sus. Mulțumim !

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

Radu VIJA

Preşedinte Fondator RomStud Travel Preşedinte activ 2010-2014

0744333704 radu.vija@romstud-travel.ro

ALEXANDRA FIRICA

Preşedinte RomStud Travel 2017-2018

0767151899 alexandra.firica@romstud-travel.ro