"Să cucerim Praga!", ediţia 22, 16-22 Septembrie 2017

Profil participant acceptat proiect " Sa cucerim Praga ! " : tânăr cu vârsta <= 28 ani . În acest moment, (21/08/2017) mai sunt 25 locuri disponibile!

Proiectul istoric al asociației RomStud Travel continuă. Am ajuns la a 22-a ediție  a proiectului cultural “Să cucerim Praga!”. Istoria acestui proiect a început acum 7 ani în iulie 2010.

Proiectul cultural european “Să cucerim Praga!”, ediția 22, se va desfășura în a doua jumătate a lunii Septemebrie 2017, pe parcursul a 5 zile. Praga, una dintre cele mai populare destinații din Europa Centrală, ne fascinează prin arhitectura veche care s-a păstrat excelent mai bine de 600 ani și prin cultura extraordinară pe care acest oraș, supranumit “orașul celor o mie de turnuri” o are de transmis.

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Praga, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplica în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat la una dintre cele mai dezvoltate civilizaţii;
 • formarea de noi prieteni, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză.

Responsabilitate sociala

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de aventura trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat din București.
 • O parte din suma aferentă plătii acestui proiect va fi  directionată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe. Prin simpla participare la acest proiect veți face câțiva copii fericiți. La întoarcerea în țara o să vă invităm pe toți să participați la această acțiune caritabilă!

Costuri si ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 188€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopţi la hotel de 3* în camere duble şi triple;
 • mic dejun bufet suedez asigurat ;
 • transport cu autocarul dus-întors pe ruta Bucureşti-Praga ;
 • bilete de intrare asigurate la următoarele muzee şi obiective turistice: St. Vitus Cathedral, Old Royal Palace, St. George’s Basilica, Golden Lane with Daliborka Tower, Military Museum in Zizkov.
 • îndrumare pentru vizitarea oraşului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud Travel.

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați și altele ), vă rugăm consultați documentul cu informații utile: CLICK AICI

Participanții vor primi un acord de participare, fie prin e-mail, fie înmânat în mod direct , semnat și ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Etapele de Înscriere

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere din cadrul proiectului cultural ales. Formularul este evaluat urmând să primești un răspuns definitiv asupra SELECTIONĂRII tale în proiect în următoarele 48h.

2/5

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii finali pentru finalizarea înscrierii. Vei primi de asemenea programul de desfășurare al proiectului, ghidul cultural al orașului ce se va vizita și alte informații utile.

3/5

Acordul

Odată ce se înregistrează plata avansului proiectului (toate informațiile necesare sunt specificate în e-mail-ul de selecție oficial deja trimis) vei primi o confirmare oficială de plată împreună cu acordul de participare la proiect, semnat și ștampilat (un exemplar va rămâne la ține și unul la noi)

4/5

Întâlnirea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: reguli și restricții vamale, schimb valutar) și sunt invitat la ÎNTÂLNIREA OFICIALĂ DE CUNOAȘTERE a participanților organizată înainte de plecare.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit: încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață într-un grup mare de tineri.

Coordonatorii proiectului

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață? RomStud Travel a răspuns încă o dată dorințelor tale!

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

Ivan Alex

Membru de onoare RomStud Travel Preşedinte activ 2014-2017

0751971117 alex.ivan@romstud-travel.ro Descarcă CV

Firica Alexandra

Preşedinte RomStud Travel 2017-2018

0767151899 alexandra.firica@romstud-travel.ro Descarcă CV

Oancea Claudia

Membru de onoare RomStud Travel Vice-Preşedinte activ 2015-2016

0751362537 claudia.oancea@romstud-travel.ro Descarcă CV