Proiecte culturale

Infiintata in 2010, Asociatia Rom Stud Travel are 7 ani de experienta

Din 2010 pana in prezent au fost 48 de proiecte in 10 capitale

In total am numarat peste 3000 de participanti

Etape de înscriere

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere din cadrul proiectului cultural ales. Formularul este evaluat urmând să primești un răspuns definitiv asupra SELECTIONĂRII tale în proiect în următoarele 48h.

2/5

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii finali pentru finalizarea înscrierii. Vei primi de asemenea programul de desfășurare al proiectului, ghidul cultural al orașului ce se va vizita și alte informații utile.

3/5

Acordul

Odată ce se înregistrează plata avansului proiectului (toate informațiile necesare sunt specificate în e-mail-ul de selecție oficial deja trimis) vei primi o confirmare oficială de plată împreună cu acordul de participare la proiect, semnat și ștampilat (un exemplar va rămâne la ține și unul la noi)

4/5

Întâlnirea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: reguli și restricții vamale, schimb valutar) și sunt invitat la ÎNTÂLNIREA OFICIALĂ DE CUNOAȘTERE a participanților organizată înainte de plecare.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit: încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață într-un grup mare de tineri.

Proiecte curente

consultă proiectele noastre curente, care încă au locuri disponibile și înscrierea deschisă:

Proiecte petrecute

Toate proiectele de succes pe care am reușit să le organizăm începând cu anul 2010, sunt datorate în mare parte energiei pozitive, entuziasmului și pasiunii de a se autodepăși călătorind a participanților noștri. Vă mulțumim vouă pentru interesul acordat, pentru numărul mare de aplicații și mai ales pentru amintirile de neuitat. Voi sunteți cei care ați scris istoria proiectelor culturale RomStud Travel: