"Revelion 2018: Budapesta și ski Austria", 28 Decembrie, 2017 - 2 Ianuarie, 2018

Profil participant proiect "Revelion 2018: Budapesta și ski Austria": tânăr cu vârsta <= 28 ani. Acest proiect este deschis strict foștilor participanți ai proiectelor RomStud și persoanelor recomandate de aceștia. În acest moment NU mai sunt locuri disponibile! Vă invităm să completaţi formularul pentru a ocupa un loc pe lista de rezervă.

În această iarnă va fi lansat, în premieră, un revelion cultural marca RomStud Travel. Astfel, vă invităm să vă petreceţi noaptea dintre ani alături de un grup tânăr și entuziast. Proiectul cultural european “Revelion 2018: Budapesta și ski Austria”, se va desfăsura pe parcursul a 5 zile.

Budapesta, unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, are o identitate complexă, situată undeva între luxul vestului și simplitatea tradițiilor.

Austria este faimoasă pentru pârtiile de ski de înaltă calitate, iar  în drumul spre pârtia de ski vom vizita și Viena și faimosul târg de Crăciun din “capitala muzicii clasice”.

 

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Budapesta si Viena, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplica în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat la una dintre cele mai dezvoltate civilizaţii;
 • formarea de noi prieteni, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză şi germană.

Responsabilitate socială

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de aventura trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat din București.
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe.
 • Prin simpla participare la acest proiect veți face câțiva copii fericiți. La întoarcerea în țară o să vă invităm pe toți să participați la această acțiune caritabilă!

Costuri si ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 188€ şi include:

 • cazarea timp de 3 nopţi în camere duble şi triple (majoritatea);
 • mic dejun bufet suedez asigurat;
 • transport cu autocarul dus-întors asigurat pe ruta Bucureşti – Budapesta;
 • transport cu autocarul dus-întors asigurat pe ruta Budapesta – Semmering, Austria;
 • transport cu autocarul dus-întors asigurat pentru vizitarea faimosului târg de Crăciun din Viena;
 • îndrumare pentru vizitarea oraşelor pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud Travel .

 

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (hotelurile din ambele oraşe, detalii si ore autocar) vă rugăm consultați documentul cu informații utile: CLICK AICI

Participanții vor primi un acord de participare, fie prin e-mail, fie înmânat în mod direct , semnat și ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Etapele de Înscriere

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare al proiectului, ghidul cultural al orașului ce se va vizita și alte informații utile.

3/5

Acordul

Odată ce se înregistrează plata avansului proiectului (online, transfer bancar sau întalnire directă cu un membru al echipei), voi primi o confirmare oficială de plată împreună cu acordul de participare la proiect, semnat și ștampilat

4/5

Întâlnirea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: reguli și restricții vamale, schimb valutar, procesul de check-in la aeroport) și sunt invitat la întâlnirea oficială de cunoaștere a participanților organizată înainte de plecare.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață într-un grup mare de tineri.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect ! În același timp te rugăm să consulți cu atenție etapele de înscriere prezentate mai sus. Mulțumim !

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro