"Să cucerim Viena!", ediția 9, 23-29 martie 2019

Profil participant proiect cultural Viena: tânăr cu vârsta <= 28 ani. În acest moment, mai este 1 loc disponibil. Vă invităm să completați formularul pentru a ocupa un loc pe lista de participanti a proiectului. Participarea este selectivă, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului . Mulţumim!

Proiectul cultural european “Să cucerim Viena!” a început în anul 2016 şi continuă an de an să conducă noi tineri către “capitala valsului”.

Proiectul cultural european “Sa cucerim Viena!”, ediția 9, se va desfășura la sfarsitul lunii martie 2019, pe parcursul a 5 zile. Viena, numită şi capitala culturală a Europei, impresionează prin felul armonios în care istoria se îmbină cu tehnologia, contrastul dintre vechi şi nou devenind astfel, o parte din farmecul vienez.

La cererea participanților, așa cum s-a întâmplat în primele șapte ediții ale acestui proiect, este posibil să se organizeze două escale, una în Budapesta (la drumul de dus) și una în Bratislava (la întoarcerea acasă). În acest fel se trece în portofoliu vizitarea a trei dintre cele mai frumoase capitale europene legate între ele de povestea aceluiași fluviu, Dunărea.

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Viena, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplica în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat la una dintre cele mai dezvoltate civilizaţii;
 • formarea de noi prieteni, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză şi germană.

Responsabilitate socială

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de aventura trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat din București.
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către o cantină socială pentru oferirea unei mese calde unui om al străzii sau unui orfelinat pentru jucării și hăinuțe.
 • Prin simpla participare la acest proiect veți face câțiva copii fericiți. La întoarcerea în țară o să vă invităm pe toți să participați la această acțiune caritabilă!

Costuri si ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 178€ şi include:

 • cazare timp de 4 nopţi în camere duble în apartamente cvadruple de 4*( Royal Living Apartments Vienna);
 • transport cu autocarul dus – întors pe ruta Bucureşti – Viena – Bucureşti;
 • îndrumare pentru vizitarea gratuită a muzeelor Geldmuseum si Bezirksmuseen;
 • îndrumare pentru vizitarea oraşului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud Travel;
 • Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al strazii. Mulțumim !

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați, ore si detalii autocar) vă rugăm consultați documentul cu informații utile:: CLICK AICI

Participanții vor primi un acord de participare, fie prin e-mail, fie înmânat în mod direct , semnat și ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Etapele de Înscriere

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare al proiectului, ghidul cultural al orașului ce se va vizita și alte informații utile.

3/5

Acordul

Odată ce se înregistrează plata avansului proiectului (online, transfer bancar sau întalnire directă cu un membru al echipei), voi primi o confirmare oficială de plată împreună cu acordul de participare la proiect, semnat și ștampilat.

4/5

Întâlnirea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: reguli și restricții vamale, schimb valutar, procesul de check-in la aeroport) și sunt invitat la întâlnirea oficială de cunoaștere a participanților organizată înainte de plecare.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață într-un grup mare de tineri.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect ! În același timp te rugăm să consulți cu atenție etapele de înscriere prezentate mai sus. Mulțumim !

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro