Testimoniale

ZECI de proiecte, SUTE de obiective turistice vizitate, MII de participanți, însă ceea ce definește cu adevarăt activitatea și munca noastră sunt cele ‘câteva’ 10 000 de amintiri împreună cu voi concretizate în mai mult de 100 000 de poze, video și momente de neuitat.

Vă mulțumim pentru toate aceste momente trăite impreună !

_____________________________________________________________________

Prima prezentarea video de mai jos reprezintă o manieră simplă de a vă mulțumi vouă, toți cei care ați trecut pragul proiectelor noastre culturale organizate din 2010 și până astăzi. 

Următoarele clip-uri video prezintă diferite scene ale proiectului istoric al asociației RomStud Travel, “Să cucerim Praga!”, proiect cultural care a început în iulie 2010.

Ce spun participanții?

Am participat la proiectul din Praga în 2015, proiectul Praga8. De departe cea mai tare experiență a verii și probabil una dintre cele mai frumoase vacanțe ale mele. În afară de faptul că Praga este un oraș superb, oamenii și grupul, distracția și socializarea sunt elementele magice ale proiectelor RomStud. Mulțumesc !

— ALINA

Super aventură atunci când am fost în Roma cu echipa RST. Tot ce am vizitat, faptul că am mers pe jos 10 de km în 4 zile, ieșirile de seară, tot grupul tânăr, relativ de aceeași vârstă, de la organizatori la cei care au venit, prietenii pe care mi i-am făcut atunci și care îmi sunt foarte apropiați și astăzi, tot ce am văzut și pe toți cei pe care i-am cunoscut, I had a real blast ! Keep on with the good work RST !

— MADALINA

Călătoriile RomStud cred că au fost cele mai tari experiențe din viața mea de student și din anii după terminarea facultății. Și da, jumătatea mi-am cunoscut-o în proiectul din Viena, deci thanks guys for creating life memories ! :D

— Razvan