Testimoniale

10 de proiecte, 100 de obiective turistice vizitate, 1000 de participanți, insă ceea ce ne definește cu adevarăt sunt 10 000 de amintiri impreună cu voi concretizate în 100 000 de poze, video și momente de neuitat.

Mulțumim vouă pentru aceste momente!

_____________________________________________________________________

Prezentarea video de mai jos este de asemenea o manieră simplă de a vă mulțumi vouă, toți cei care ați trecut pragul proiectelor noastre culturale organizate din 2010 și până astăzi. Mulțumim !

Ce spun participanții

Am participat la proiectul din Praga în 2015, proiectul Praga8. De departe cea mai tare experiență a verii și probabil una dintre cele mai frumoase vacanțe ale mele. În afară de faptul că Praga este un oraș superb, oamenii și grupul, distracția și socializarea sunt elementele magice ale proiectelor RomStud. Mulțumesc !

— ALINA

Super aventură atunci când am fost în Roma cu echipa RST. Tot ce am vizitat, faptul că am mers pe jos 10 de km în 4 zile, ieșirile de seară, tot grupul tânăr, relativ de aceeași vârstă, de la organizatori la cei care au venit, prietenii pe care mi-am făcut atunci și care îmi sunt foarte apropiați și astăzi, tot ce am văzut și pe toți pe care i-am cunoscut, I had a real blast ! Keep on with the good work RST !

— MADALINA

Nu ştiu alţi cum sunt, dar eu când mergeam în proiectele RST (și am fost în 5 dintre ele) fie cu autocarul în Praga-Viena, Croația-Muntenegru, fie cu avionul în Paris, Bruxelles și Amsterdam eram cel mai fericit ever, d-abia așteptam. Călătoriile RomStud cred că au fost cele mai tari experiențe din viața mea de student și din anii după terminarea facutatii. Și da, jumătatea mi-am cunoscut-o în călătoria din Praga, deci thanks guys for creating life memories ! :D

— Razvan