Devino membru RomStud

Pregătit(ă) pentru una dintre cele mai frumoase aventuri din viața ta de student și de tânăr profesionist? Ai sub 30 ani (<=30) și vrei să trăiești o experiență unică în cadrul proiectelor culturale RomStud ce se desfășoară astăzi în peste 10 țări și peste 21 de orașe? Alătură-te echipei!

Ești la fel de pasionat ca și noi de călătorii și schimburi interculturale? Vrei să îți faci sute de prieteni la propriu și să îți dezvolți abilitățile de comunicare, prezentare, organizare proiecte și leadership?

Ești disponibil(ă) să te implici aproximativ 6h/săptămână în cadrul activităților RomStud?

În lunile FEBRUARIE-MARTIE ale fiecărui an, în funcție de necesarul echipei, Asociația RomStud organizează un proces de recrutări care este detaliat în cele ce urmează. Alătură-te echipei! 

Procesul de recrutare

1/4

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de recrutare care va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns prin e-mail sau telefon cu privire la selecția mea.

2/4

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

INTERVIUL

Dacă am fost selecționat(ă), sunt invitat(ă) să particip la un prim interviu telefonic cu unul dintre membrii RomStud care va dura maxim 30'.

3/4

PERIOADA DE PROBĂ

Dacă am trecut de etapa interviului urmează să încep activitatea în cadrul unui departament pentru o perioadă de probă de 3 luni.

4/4

SELECŢIA FINALĂ

La finalul acestei perioade de probă voi fi definitiv selecționat(ă) pentru a deveni membru oficial RomStud și un contract de voluntariat va fi semnat.

Avantajele de a fi membru RomStud

  • Vei călători in peste 10 țări și peste 21 de orașe în cadrul proiectelor RomStud.
  • Îți vei îmbunătăți abilitățile de comunicare, prezentare și organizare proiecte.
  • Vei cunoaște sute de participanți și vei lega prietenii de viață cu foarte mulți dintre aceștia.
  • Vei fi un group leader excelent în unele dintre cele mai frumoase orașe din lume.
  • Întreaga experiență RomStud va avea o amprentă puternică asupra dezvoltării leadership-ului tău pe plan personal și profesional pentru tot restul vieții.