PRIVATE: “Discover Copenhagen Culture!” ediția1

Profil participant proiect cultural "Discover Copenhagen Culture!": tânăr cu vârsta <= 30 ani. În acest moment toate locurile sunt ocupate. Vă invităm să completați formularul de înscriere pentru a ocupa un loc pe LISTA DE REZERVĂ. Participarea este selectivă, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Capitala Danemarcei, cu vedere la strâmtoarea Øresund cu Suedia, reprezintă o legătură culturală şi geografică între Europa continentală şi Scandinavia. Copenhaga este locul în care basmele vechi se împletesc cu arhitectura și designul modern și strălucitor, iar  jazz-ul cald se amestecă cu muzica electronică rece din subsolurile Copenhagăi.

Important centru regional de cultură, business, mass-media şi ştiinţă, cu o localizare strategică şi infrastructură excelentă, Copenhaga are cel mai mare aeroport din Scandinavia, situat la 14 minute cu trenul de centrul oraşului.

Ediția curentă a proiectului “Discover Copenhagen Culture!” se va desfășura la finalul lunii Septembrie, pe parcursul a 4 zile, în perioada 25-28 Septembrie 2020.

Obiectivele proiectului cultural și responsabilitatea socială

 • vizitarea celor mai importante atracţii din Copenhaga, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne și acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice;
 • trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • proiectarea dorinţei de a schimba în bine România și de a aplica exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat;
 • extinderea cercului de prieteni (din diferite zone ale țării, dar și din orașul destinației noastre), dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză;
 • o parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al strazii.
 • echipa RomStud susține elevii și studenții olimpici, dar și pe cei care nu au posibilitatea participării la acest tip de proiecte culturale, oferind anual, locuri gratuite în edițiile proiectelor.

Sumarizarea programului de desfășurare al proiectului

 • vizitarea Castelului renascentist Rosenborg;
 • plimbare pe promenada Langelinie și vizitarea celebrei statui din bronz Mica Sirenă (de Edvard Eriksen), înfățișând o sirenă devenind om; sculptura este expusă pe o stâncă lângă litoralul de pe promenada Langelinie, are 1,25 metri înălțime și cântărește 175 de kilograme;
 • vizitarea Palatului Christiansborg situat pe insulița Slotsholmen în centrul capitalei Copenhaga, sediul Parlamentului danez, biroul primului ministru și sediul Curții Supreme daneze;
 • vizitarea SMK – Statens Museum for Kunst- Galeria Națională a Danemarcei, situată în centrul Copenhaga, colectează, înregistrează, întreține, cercetează și tratează arta daneză și străină care datează din secolul al XIV-lea și până în zilele noastre;
 • plimbare pe Bulevardul Strøget, bulevard pietonal cunoscut pentru mulțimea de magazine pentru toate buzunarele, cafenele și muzeul Guinness;
 • vizitare Kastellet, una dintre cele mai bine conservate cetăți din Europa de Nord, care este construită sub forma unui pentagon cu bastioane la colțurile sale;
 • explorarea Turnului rotund, fostul Stellaburgis Hafniens, unul dintre numeroasele proiecte arhitectonice ale creștinului IV al Danemarcei, construit ca observator astronomic.

Costuri și ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 172€ şi include:

 • cazarea timp de 3 nopți în camere de 4 persoane;
 • transport cu avionul asigurat pe ruta București-Copenhaga-București;
 • îndrumare și consultanță pentru vizitarea orașului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud.

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați, orele exacte de zbor) vă rugăm consultați documentul cu informații utile: CLICK AICI

Participanții vor primi prin e-mail un acord de participare semnat și ștampilat, care va trebui semnat electronic: CLICK AICI

Etape Înscriere

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare al proiectului, ghidul cultural al orașului ce se va vizita și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic.

4/5

Întâlnirea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: reguli și restricții vamale, schimb valutar, procesul de check-in la aeroport) și sunt invitat la întâlnirea oficială de cunoaștere a participanților (videoconferință și/sau fizică) organizată înainte de plecare.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp te rugăm să consulți cu atenție etapele de înscriere prezentate mai sus. Mulțumim!

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

DIANA-GEORGIANA ROȘCA

Vicepreședinte și Director Resurse Umane

0749 462 971 diana.rosca@romstud-travel.ro

RADU-IOAN VIJA

Președinte RomStud

0753 881 218 radu.vija@romstud-travel.ro