New York Is Calling You! Ediția 2021

Profil participant proiect cultural: tânăr cu vârsta <= 38 ani; În acest moment toate locurile sunt ocupate. Vă invităm să completați formularul de înscriere pentru a ocupa un loc pe LISTA DE REZERVĂ. Participarea este selectivă, citiţi cu atenţie toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

New York Is Calling You! Answer It!

-> Pe lângă extinderea lui impresionantă, New York surprinde prin influența sa globală în materie de educație, divertisment, artă, mass-media și modă. Specificitatea cartierelor celui mai populat oraș din Statele Unite ale Americii, respectiv a monumentelor și clădirile impunătoare precum Statuia Libertății, Wall Street din Manhattan, Empire State Building, fac din New York simbol al visului american.

Obiectivele proiectului cultural și responsabilitatea socială

 • Vizitarea celor mai importante atracții turistice din  orașul supranumit ”The City That Never Sleeps”;
 • Trăirea unor experiențe unice pentru dezvoltarea personală;
 • Cunoașterea unei civilizații dezvoltate și moderne, prin accesarea bagajului cultural și bogăției istorice specifice ”visului american”;
 • Formarea de noi prietenii, îmbunătățirea abilităților de comunicare și a lucrului în echipă;
 • Îmbunătățirea și exersarea abilităților de comunicare în limba engleză;
 • Aprofundarea exemplelor morale, culturale și educaționale explorate în unul dintre cele mai dezvoltate orașe ale lumii;
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al strazii.
 • Echipa RomStud susține elevii și studenții olimpici, dar și pe cei care nu au posibilitatea participării la acest tip de proiecte culturale, oferind anual, locuri gratuite în edițiile proiectelor.

Sumarizarea programului de desfășurare al proiectului

Vizitarea celor mai cunoscute obiective culturale din zonele principale ale New York-ului – Southern Manhattan, Upper Town și Midtown Manhattan:

 • Federal Hall; Trinity Church;
 • Muzeul Memorial 9/11;
 • Statuia Libertății din New York; Battery Park;
 • St. Paul’s Chapel of Trinity Church Wall Street;
 • Times Square; Grand Central Terminal;
 • Chrysler Building; Rockefeller Center;
 • Catedrala Sfântul Patrick; Radio City Music Hall;
 • Muzeul de Artă Modernă; Empire State Building; Central Park;
 • Metropolitan Museum of Art; Bethesda Terrace:
 • Brooklyn Bridge; Strawberry Fields;
 • Belvedere Castle; Muzeul de Istorie Naturală; Lincoln Center.

Costuri și ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup aplicate este cuprins între 888€ şi 984€ include:

 • Bilet de avion dus-întors pe ruta București -> Bruxelles SAU Paris -> București;
 • Bilet de avion dus-întors pe ruta Bruxelles SAU Paris -> New York -> Bruxelles SAU Paris;
 • Cazare timp de 6 nopți în New York în hoteluri de 3* sau 4* (camere de 4 persoane);
 • Cazarea timp de 2 nopți în Bruxelles SAU Paris în hoteluri de 3*;
 • Recomandarea unui program de desfășurare pe zile, materiale informative, consultanță și îndrumare pentru vizitarea orașului înainte de începerea călătoriei.

(!) Proiectul nu asigură/include un îndrumător de grup care să însoțească grupurile de 4 participanți ai proiectului. (!) Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al străzii ori hăinuțe și jucării copiilor unui orfelinat. Vă mulțumim!

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate privind transportul aerian, unitățile de cazare, obținerea vizei de turist etc., vă rugăm să consultați documentul cu informații utile: CLICK AICI

Participanții vor primi un acord de participare prin e-mail, semnat și ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Etapele de Înscriere

Îți dorești să poți adăuga pe lista locurilor vizitate, unele dintre cele mai mari orașe ale lumii? Vrei să vizitezi obiective culturale precum monumente și clădiri impunătoare care fac din New York simbol al visului american?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare al proiectului, ghidul cultural al orașului ce se va vizita și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic.

4/5

Întâlnirea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: reguli și restricții vamale, schimb valutar, procesul de check-in la aeroport) și sunt invitat la întâlnirea oficială de cunoaștere a participanților (videoconferință și/sau fizică) organizată înainte de plecare.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE și ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0744 333 704

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

RADU-IOAN VIJA

Preşedinte RomStud

0744333704 radu.vija@romstud-travel.ro