Proiecte culturale

Înființată în 2010, Asociația RomStud Travel are 14
ani de experiență

Din 2010 până în prezent am organizat 128
de proiecte în
24
oraşe

Înregistrăm în total un număr de6941
de participanţi

Proiecte curente

Aceste proiecte au toate locurile ocupate, însă, te poţi înscrie pe lista de rezervă , urmând să te contactăm imediat ce un loc se va elibera:

Etape de înscriere

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Proiecte trecute

Toate proiectele culturale pe care am reușit să le organizăm începând cu anul 2010 au fost posibile datorită energiei pozitive, entuziasmului și pasiunii de a călători a participanților noștri.

Vă mulțumim vouă pentru interesul acordat în toți acești ani și mai ales pentru amintirile de neuitat oferite. Voi sunteți cei care ați scris istoria proiectelor culturale RomStud Travel !